T&C – TERMENI SI CONDITII. CONFIDENTIALITATE UTILIZARE SITE

Termeni si condiții generale de utilizare a site-ului FinantariFirme.ro. Politica de Confidentialitate

1 Informatii despre site

FinantariFirme.ro este un portal web de stiri online cu informatii, consultanta si analize ale redactiei proprii si alte informatii preluate de la terti.

2 Proprietatea Intelectuala

2.1 Analizele, articolele, informatiile, ofertele realizate de catre Echipa FinantariFirme.ro, sunt proprietatea FinantariFirme.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea FinantariFirme.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul FinantariFirme.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

2.2. Puteti utiliza continutul FinantariFirme.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea FinantariFirme.ro: a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al FinantariFirme.ro asupra continutului; b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra; c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului FinantariFirme.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@FinantariFirme.ro

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul FinantariFirme.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office[at]FinantariFirme.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor FinantariFirme.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

3 Suspendarea accesului FinantariFirme.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4 Schimbari ale site-ului FinantariFirme.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, FinantariFirme.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5 Inregistrare, parole si responsabilitati Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, FinantariFirme.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

6 Viata privata

6.1 Informatii generale FinantariFirme.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.

6.2 Ce informatii colectam FinantariFirme.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai doar printr-o singura metoda – direct de la utilizator, adica doar ceea ce ne transmiteti d-voastra prin intermediul formularelor de contact de pe site sau prin intermediul emailurilor transmise. Informatiile furnizate direct de catre utilizatorii site-ului FinantariFirme.ro pot fi: numele, numar telefon, adresa email, nume firma, adresa, etc. Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte. Atunci cand vizitati site-ul FinantariFirme.ro, nu inregistram nici adresa dvs. IP, nici ora vizitei dvs., nici locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Cookie-uri: FinantariFirme.ro nu foloseste cookie-uri

6.3. Cum protejam informatiile colectate de la dvs. Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. FinantariFirme.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. acestea sunt prelucrate doar de catre angajatii autorizati si contractorii/partenerii ce au calitatea de persoane imputernicite, carora aceste date le sunt necesare pentru prelucrare si formulare raspuns. Va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6.4. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs. FinantariFirme.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti. In acelasi timp insa, FinantariFirme.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor FinantariFirme.ro. In concluzie, atunci cand accesati siteurile FinantariFirme.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-ului FinantariFirme.ro si angajatilor/colaboratorilor.partenerilor autorizati.

6.5. Mesaje comerciale nesolicitate FinantariFirme.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

7 Publicitatea si continutul furnizat de alte parti Anumite parti ale continutului publicat pe FinantariFirme.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care FinantariFirme.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului FinantariFirme.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. FinantariFirme.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, FinantariFirme.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

8 Continutul furnizat de FinantariFirme.ro Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității antreprenoriale, FinantariFirme.ro poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri sau tutoriale, etc.

9 Aprobarea comentariilor FinantariFirme.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de FinantariFirme.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma FinantariFirme.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre membrii FinantariFirme.ro. De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii FinantariFirme.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea FinantariFirme.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

10 Modificarea prezentelor Termeni si Conditii FinantariFirme.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.

11 Legea guvernanta Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul FinantariFirme.ro.​  

 

 

Politica De Confidentialitate

Aceasta politica poate fi revizuita si actualizata periodic.

  1. Prezentare
    FINANTARIFIRME.RO respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in bazele noastre de date sunt utilizate numai in scopuri determinate, explicite si legitime.

________________________________________
2. Definitii:
• ANSPDCP = Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• “date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
• “prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
• “restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;
• “operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;
• “persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
• “destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;
• “consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.
________________________________________
3. Drepturile utilizatorilor site-urilor
• Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
• Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
• Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
• Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).
• Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.
Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului FinantariFirme.ro este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentului. Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform Regulamentului, va puteti adresa FINANTARIFIRME.RO la adresa de email: office@FinantariFirme.ro.

________________________________________
4. Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre FINANTARIFIRME.RO
Prin completarea oricarui formular pus la dispozitie pe site-ul web FinantariFirme.ro va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre FINANTARIFIRME.RO, atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de FINANTARIFIRME.RO cu privire la solicitarea dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (mai departe Regulamentul).
Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile si de a nu accesa site-ul FinantariFirme.ro
In momentul completarii formularelor disponibile pe FinantariFirme.ro, vom colecta date cu caracter personal, oferind informatii cu privire la scopul colectarii fiecare date personale ce se solicita.
________________________________________
5. Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor
FINANTARIFIRME.RO nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-urilor sale si partenere, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor ce au calitatea de persoane imputernicite/colaboratori/parteneri carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele FINANTARIFIRME.RO sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului FINANTARIFIRME.RO, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a FINANTARIFIRME.RO sau a angajatilor ori contractorilor/partenerilor acesteia.
In cazul cumpararii de produse temeiul prelucrarii este constituit din contractul de prestari servicii de consultanta si prevederile legale aplicabile. Astfel, pentru a facilita desfasurarea activitatilor aflate in legatura cu contractul de prestari servicii de consultanta si in vederea indeplinirii obligatiilor legale, comunicam aceste date catre autoritatile publice, operatori, terti sau imputerniciti sau altor categorii de destinatari.
Mentionam ca pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele, luam in calcul durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si termenele de arhivare.

FINANTARIFIRME.RO, impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.
Totodata, FINANTARIFIRME.RO acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor (persoane imputernicite), doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai FINANTARIFIRME.RO, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.
Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-urilor grupului FINANTARIFIRME.RO sunt retinute pe o perioada de 5 ani (in functie de scopul colectarii datelor personale), utilizatorii fiind informati de fiecare data cand furnizeaza datele lor persoanle cu privire la perioada exacta de retentie.
Datele cu caracter personal ale clientilor site-urilor FINANTARIFIRME.RO sunt retinute pe o perioada de 10 ani (conform obligatiei legale de arhivare a documentelor contabile).
________________________________________
6. Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, FinantariFirme.ro va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care acestea sunt utilizate.
Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail, la adresa: office@FinantariFirme.ro

________________________________________

PROTECTIA DATELOR

Confidenţialitatea Şi Protecţia Datelor Dumneavoastră

FINANTARIFIRME.RO se angajează la cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră. Dacă informaţiile de mai jos nu răspund la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la datele din pagina de Contact.

  1. Folosim doar în avantajul dumneavoastră

Vom folosi datele dumneavoastră doar cele transmise de dumneavoastra, prin completarea si transmiterea de catre d-voastra a formularului de contact de pe site-ul nostru fonduri-euro.ro si doar in scopul pentru care au fost transmise, adica oferirea de consultanta financiara si economica pentru accesarea de fonduri europene. Aceste informatii sunt necesare pentru a putea lua legatura cu d-voastra in transmiterea raspunsului nostru sua pentru informarea de noi sesiuni/programe/anunturi.

  1. Asigurăm cea mai înaltă protecţie

Vom proteja datele dumneavoastră ca şi cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile.

  1. Dumneavoastră decideţi ce se întâmplă cu datele

Recunoaştem că sunteţi singurul titular al datelor dumneavoastră şi vă vom răspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.

  1. Fără spam

Nu vă vom trimite spam şi nu vom da datele dumneavoastră nimănui pentru a vă trimite spam.

  1. Vom înţelege când nu mai doriţi să colaborăm

Dacă renunţaţi să primiţi comunicări de la noi, vom şterge datele dumneavoastră dupa un interval de timp, fără o intervenţie suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom reţine date pe care nu mai doriţi să le folosim.

Toate informaţiile relevante

In momentul în care vă confirmaţi consimţământul de a primi informaţii din partea noastră puteţi opta să vă abonaţi la informatii referitoare la alte tipuri de finantari europene, guvernamentale etc. Aceasta este o opţiune, nu o obligaţie. Vă respectăm decizia 100%.

În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si informatii de contact

Cum folosim numele şi informaţiile de contact De ce?
Pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra Dumneavoastra completati unul din formularele de pe siteul nostru pentru a lua legatura cu un consultant specializat in fonduri nerambursabile. In situatia in care nu faceti acest lucru, noi nu avem nici o modalitate de a lua legatura cu dumneavoastra.
Pentru a vă trimite informaţii prin e-mail, SMS cu privire la surse de finantare pentru afacerea dumneavoastra. Pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră. Trimitem doar informaţii pentru care am primit acceptul dumneavoastră.
Prevenirea fraudelor şi detectarea acestora. Pentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.
Pentru a putea vizualiza ofertele FINANTARIFIRME.RO în timp ce navigaţi pe internet. Pentru a putea vedea ultimele noutăţi şi promoţii adăugate în oferta noastră comercială.
Pentru a fi la curent cu preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi. Pentru a vă oferi exact lucrurile pe care le aşteptaţi şi pentru a fi cu un pas înaintea competiţiei.

 

Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi o respectăm.

Durata procesării datelor cu caracter personal:

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp sunteti interest/a de serviciile noastre, pentru timpul necesar onorării comenzilor plasate de dumneavoastră sau, în cazul în care contactaţi departamentul relaţii cu clienţii, pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră.

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).
  2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesa datele dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@finantarifirme.ro
  3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectareainformaţiilor eronate transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@finantarifirme.ro
  4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal,în anumite circumstanţe. Puteţi solicitaştergerea datelor dumneavoastră transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@finantarifirme.ro
  5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@finantarifirme.ro
  6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, SMS, telefon, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea FINANTARIFIME.RO:

– contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: 0722-800.313.

– trimiţând un e-mail la adresa office@finantarifirme.ro precizând cerinţele dumneavoastră;